ageta logo terkoz banner1 terkoz ageta logo

REGISZTRÁCIÓ
DS1054Z
Rigol 4 csat. Oszcilloszkóp reklam1
50MHz / 4csat / 1GS/s Ár: 113.990 Ft+ÁFA
Csatlakozók
reklam2
Csatlakozók a világ vezető gyártóitól
UTP3704
UNI-T Labortápegység reklam3
3 csat./ 2x0-32V(3A) / 5V(2A),Ár:47.906 Ft+ÁFA
LCD kijelzők

Alfanumerikus és garfikus LCD kijelzők kedvező áron!
ELFA Infó


Katalógus
katalogus1
Fő szállítók

Siglent SHS806
kézi oszcolloszkóp
2 cs. / 60 MHz / 1GS/s, Ár: 119.950 Ft+ÁFA
SzigetelÊs ellen�ll�s vizsg�l�
Ár: 29.116 Ft+�FA
Digitális kézi oszcilloszkóp és multiméter
20MHz / 2 csat. / 100Ms/s, Ár:120.042 Ft + ÁFA

Néhány mondat a katalógusról, árakról, szállításról, fizetésről:

placehold
A magyar nyelvű ismertető után megtalálod a tartalomjegyzéket, ami jól tagoltan mutatja a kínálatot. Minden alkatésznek van egy rendelési száma (stock number), ez alapján tudsz rendelni, e szerint kérheted az adatlapot , illetve itt szerepel az adott alkatrész ára is, a darabszám függvényében. Figyelem! Nem minden cikkhez tartozik adatlap!

Kis zöld rombusz (stock number mellett) jelöli az alkatrészt, amiről letölthető az adatlap .pdf formátumban. Főoldalunk (www.ageta.hu, bal oldalán lent), tudod megadni a kívánt termék "stock number"-ét . Ezután klikk a search gombra, majd meg kell jelenjen egy link, melyről letölthető, vagy megnyitható a kívánt adatlap. Figyelem! Az adatlap megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges! A katalógusban való gyorsabb eligazodáshoz segítséget nyujtanak a különböző tartalomjegyzékek, "index'-ek. Itt találsz egy "stock number" szerinti tartalomjegyzéket, típus szerinti tartalomjegyzéket, egy févezetőindexet, valamint egy név szerinti tartalomjegyzéket. Használd annak megfelelően, amit éppen tudsz a keresett alkatrészről.

Árakról: A katalógusban minden árucikk mellett megtalálod a darabszámnak megfelelő EUR-ban megadott árat. Ezt az árat 275-el szorozva kapod meg a netto Forintárat. Ez némileg magasabb mint a jelenlegi EUR/HUF árfolyam, ám így az ár már tartalmazza a vámot és a külföldi szállítási költséget.

Szállításról: Ha rendelsz a katalógusból, normál esetben 1 hét - 10 nap alatt, levámolva kapod meg a kiválasztott árucikket. Azonban van úgy, hogy ennél gyorsabban van valamire szükséged. Nem gond! 2-3 nap alatt is képesek vagyunk kiszolgálni, de mint mindennek, ennek ára van (kb.60 EUR - 15.000 Ft).

A belföldi szállításért Neked kell fizetned, ezért Te döntöd el, postán, vagy az általunk javasolt Road Parcel futárszolgálattal küldjük az árut. Postai szállításnál a midenkori postai díjszabás szerint, futárszolgálattal 1.300 Ft / alkalom 50 kg-ig. 50.000 Ft-ot meghaladó megrendeléseknél nincs szállítási költség! Szállításért csak egyszer kell fizetni! Van úgy, egy megrendelést nem tudunk teljes egészében egyszerre leszállítani. Ebben az esetben a második szállítás költségét átvállaljuk, ez nem Te pénztárcád terheli.

Hogyan fizetsz? Te döntöd el - ezt megrendeléskor jelezd, 8 napos átutalással, vagy utánvét szeretnél fizetni. Megjegyzem, ha utánvétellel fizetsz az árból 3% engedményt biztosítunk.

A katalógus teljes anyagát megtalálod az interneten - jelenleg még angol nyelven. WWW.ELFA.SE erre a linkre kattintava eljutsz az ELFA on-line katalógusához. Nézz körül az itt található termékek teljes egészében rajtunk keresztül elérhetők
.
placehold
Rendelek egy katalógust